Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår webbplats och använder våra tjänster. Vi värnar om din integritet och strävar efter att säkerställa att dina personuppgifter behandlas på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Vi uppmanar dig att läsa igenom denna integritetspolicy noggrant för att förstå vår praxis och hur vi hanterar dina personuppgifter.

1. Insamling av personuppgifter:

Vi kan komma att samla in vissa personuppgifter från dig när du använder vår webbplats, till exempel när du fyller i formulär, skickar meddelanden eller registrerar dig för ett konto. De personuppgifter vi kan samla in inkluderar namn, e-postadress, kontaktinformation och eventuella andra uppgifter som du frivilligt tillhandahåller oss.

Vi kan även samla in information om ditt besök på vår webbplats genom användning av cookies och liknande tekniker. Denna information kan inkludera teknisk information om din enhet, webbläsartyp, IP-adress, webbsidor som du besöker och annan liknande information. Vi kan använda denna information för att förbättra vår webbplats, analysera användarvanor och anpassa din användarupplevelse.

2. Användning av personuppgifter:

Vi använder de insamlade personuppgifterna för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster till dig. Det kan innefatta att kommunicera med dig, leverera relevanta produkter eller tjänster, skicka marknadsföringsmaterial eller svara på dina förfrågningar. Vi kan också använda personuppgifterna för att analysera och förstå hur vår webbplats används, förbättra användarupplevelsen och för att upptäcka och förebygga bedrägerier eller andra olagliga aktiviteter.

3. Delning av personuppgifter:

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje parter för deras egna marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke. Vi kan dock dela dina personuppgifter med betrodda tjänsteleverantörer som hjälper oss att driva och underhålla vår webbplats och utföra olika tjänster på våra vägnar. Vi kan också dela personuppgifter om det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter, säkerhet eller egendom.

Vi kan använda Google Analytics, en webbanalystjänst tillhandahållen av Google Inc., för att samla in information om hur besökare använder vår webbplats. Google Analytics använder cookies för att samla in data såsom webbplatstrafik och användarbeteende för att hjälpa oss analysera och förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Informationen som genereras av dessa cookies om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) kommer att skickas till och lagras av Google på servrar i USA. Vi använder denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet för webbplatsoperatörer och för att tillhandahålla andra tjänster relaterade till webbplatsaktivitet och internetanvändning.

För mer information om hur Google Analytics hanterar data och skyddar integriteten, vänligen besök deras sekretesspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att Google behandlar dina personuppgifter på det sätt och för de ändamål som beskrivs ovan.

4. Säkerhet:

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, användning, ändring och radering. Vi strävar efter att hantera dina personuppgifter på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Trots våra ansträngningar kan vi dock inte garantera att informationen är 100% säker. Du bör vara medveten om att risken för obehörig åtkomst och användning alltid finns när du överför information via internet.

5. Dina rättigheter:

Du har rätt att begära åtkomst till, korrigering eller radering av dina personuppgifter som vi har om dig. Du har också rätt att invända mot eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter eller om du har frågor eller klagomål angående vår behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges nedan.

6. Cookies och liknande tekniker:

Vi använder cookies och liknande tekniker för att förbättra din användarupplevelse på vår webbplats. En cookie är en liten textfil som lagras på din enhet när du besöker vår webbplats. Vi använder cookies för att komma ihåg dina preferenser, analysera webbplatstrafik och förbättra vår webbplats. Du kan välja att acceptera eller avvisa användningen av cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Observera att vissa funktioner på vår webbplats kan vara begränsade om du väljer att avvisa cookies.

7. Media:

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

8. Ytterligare information:

Samtycke till behandling av personuppgifterNär du delar med dig av dina personuppgifter, såsom namn, e-post och telefonnummer, ger du ditt samtycke till behandling av personuppgifter enligt bestämmelserna i personuppgiftslagen (1998:204), "PuL" och EUs allmänna dataskyddsförordning "GDPR".

Den information du delar med oss används endast för kommunikation med dig som kund. Ingen information kommer att lämnas ut till andra företag för behandling, förutom när det krävs för att slutföra vårt åtagande, exempelvis vid leverans till slutkund. I sådana fall kommer endast minimala uppgifter att lämnas ut till transportören, såsom namn, adress och telefonnummer.

Personuppgifter enligt Datainspektionen  (https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/rattslig-grund-for-personuppgiftsbehandling/) sparas för hantering av kundrelation.

Vi har en skriftlig policy för hantering av personuppgifter inom företaget som är väletablerad bland alla anställda.

  1. Vill du veta mer?För mer information om cookies, vänligen besök Post- och telestyrelsens webbplats och för information om GDPR, besök Datainspektionens webbplats.
  2. Vad har vi registrerat hos oss?Kontakta oss för mer information eller ta del av vår policy (nytt fönster): https://drive.google.com/open?id=1JC_TI78UJxsWNlK60IT0KmDqB7x4LKcI

Vi rekommenderar starkt att du läser igenom och förstår denna integritetspolicy. Genom att använda vår webbplats och lämna dina personuppgifter till oss samtycker du till våra praxis och behandlingen av dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy.

© 2024 Profilplåt i Sverige AB. All right reserved.
Integritetspolicy